EQUIPAMENTS D’IMPRESSIÓ 3D

FORMLABS 3BL

Equipament destinat a la impressió de productes sanitaris de gran mida o rèpliques anatòmiques a escala real. Permet imprimir en 3D i a mida l’anatomia de pacients adults a escala 1:1 o productes sanitaris de gran mida en una única impressió. Aquest equipament de fabricació additiva és compatible amb materials per a estereolitografia, que inclou materials biocompatibles i esterilitzables.

Imatge FORMLABS · 3BL. RESINA. HEALTH

FormLabs 3L

Es tracta d’una impressora 3D amb tecnologia d’estereolitografia per làser de gran format, que permet produir a escala real prototips voluminosos o models detallats . La Form 3L pot imprimir models a escala humana, com, per exemple, prototips de cascos llestos per a provar-los. Destinada a peces d’enginyeria, aquesta maquinària té capacitat per imprimir amb resines genèriques, rígides, flexibles, de colors i translúcides. 

ZORTRAX ENDUREAL PEEK

Equip d’impressió en modelat per deposició fossa (FDM) destinat a treballar en materials industrials, especialment PEEK. Aquest equipament està dissenyat per a aplicacions mèdiques i entorns industrials, i processa polímers d’elevat rendiment amb característiques d’impressió exigents, sobretot en relació a la temperatura d’extrusió i resistència.  

Imatge ZORTRAX ENDUREAL PEEK
Imatge STRATASYS J5 MEDIJET.

STRATASYS J5 MEDIJET

Equip amb tecnologia PoliJet de resines fotosensibles.  Es tracta d’una impressora mèdica amb capacitats biocompatibles per diversos materials i colors en una sola safata d’impressió. Permet produir models mèdics impresos en 3D específics per a pacients en la planificació prequirúrgica per tal de millorar els resultats, la comprensió i el consentiment del pacient. 

RAISED PRO3 PLUS

Equipament amb doble extrusor per material de suport i d’impressió. Gràcies a aquest sistema d’extrusió i als seus capçals retràctils, aquesta màquina possibilita la impressió de models en dos colors o materials, o la impressió 3D de peces amb geometries complexes utilitzant un material de construcció i un filament de suport o suport soluble. 

Imatge RAISED PRO3 PLUS. FILAMENTO
Imatge FUSE 1. POWDER BED. SLS

FUSE 1. POWDER BED

La impressió 3D amb tecnologia de sinteritzat selectiu per làser (SLS), fon la pols de niló capa a capa i el material sense utilitzar actua com a suport per a les peces durant la impressió. D’aquesta manera, es poden crear dissenys complexos i interconnectats sense necessitat d’estructures de suport. A més, la Fuse 1 Powder bed és una maquinària amb alta velocitat d’impressió que permet la fabricació sense desaprofitament, el que fa possible un menor cost per peça.